Social media

Solexen

Lekker door de schitterende omgeving rijden op de solex gevolgd door een lekker buffet? Natuurlijk bij De Jonge Geuze Solex compleet en Midgetgolf, Solex en Midgetgolf

Solexrijden en gezellig een balletje slaan…..

Compleet dagarrangement met als afsluiter een heerlijke BBQ aanvang 10:00 bij de De Jonge Geuze in Ruinen. Welkom met koffie/thee en gebak , aansluitend vertrek richting de solexen met de Dwingelderveldexpres. Vervolgens uitleg over de solexen en de toertocht kan beginnen!!

De route gaat over pittoreske weggetjes door prachtige Drentsche landschap halverwege is er een koffie/thee pauze ingelast hierna vervolgt de route weer richting Ruinen waar u dan om circa 12.30-13.00 uur weer terug bent bij de Solexverhuur. Vandaar wordt u weer met de Dwingelderveldexpress retour gebracht naar de Jonge Geuze. Hier staat voor u een heerlijke lunch klaar!! om ca. 14:30 gaat u gezellig een balletje slaan op de midgetgolf baan waarna rond 16:00 de scores geteld kunnen worden onder het genot van een borrel!! 17:00 start Barbecueën, deze bestaat uit verschillende vleessoorten, diverse salades, sauzen, stokbrood kruidenboter…..

Te reserveren vanaf 20 personen Voor dit complete dagarrangement komt de prijs op slechts € 65 per persoon (de drankjes die tijdens of na het golfspel genuttigd worden komt hier nog bij)

Solex toeren, lunchen en midgetgolf

Een complete daginvulling voor een geslaagd uitje in Ruinen!! Aanvang 10:00 bij de De Jonge Geuze in Ruinen. Welkom met koffie/thee en gebak , aansluitend vertrek richting de solexen met de Dwingelderveldexpres. Vervolgens uitleg over de solexen en de toertocht kan beginnen!!

De route gaat over pittoreske weggetjes door prachtige Drentsche landschap halverwege is er een koffie/thee pauze ingelast hierna vervolgt de route weer richting Ruinen waar u dan om circa 12.30-13.00 uur weer terug bent bij de Solexverhuur. Vandaar wordt u weer met de Dwingelderveldexpress retour gebracht naar de Jonge Geuze. Hier staat voor u een heerlijke lunch klaar!! Om ca. 14:30 gaat u gezellig een balletje slaan op de midgetgolf baan waarna rond 16:00 de scores geteld kunnen worden onder het genot van een borrel!!

Te reserveren vanaf 15 personen Voor dit leuke arrangement is de prijs slechts € 50,- per persoon (de drankjes die tijdens of na het golfspel genuttigd worden komt hier nog bij)